fbpx

In een wereld waarin werk en privé vaak lastig te combineren zijn, zijn er families die samen bijzondere keuzes maken. Zo ook de familie Cholko die onlangs hun huis in Eindhoven achterlieten om dichter bij hun nieuwe werkplek bij Nabuurs in Hedel te kunnen wonen. Ze vonden een nieuw thuis in Waalwijk, waardoor de dagelijkse reistijd korter wordt en ze dichter bij hun werk en elkaar zijn.

Deze familie heeft in Nabuurs een plek gevonden waar ze zich thuis voelen en waar het familiegevoel net zo sterk is als in hun eigen gezin. Vader Sylwester, die al enkele jaren met trots bij Nabuurs werkt als chauffeur, moedigde zijn vrouw Barbara aan om zich bij hem aan te sluiten als warehouse medewerker. Al snel daarna werd ook hun zoon, Szymon, onderdeel van het team in het warehouse. Wat voor hen speciaal is, is dat ze niet alleen collega’s zijn, maar echt samen kunnen werken als familie, waarbij ze op elkaar kunnen vertrouwen en hun ervaring delen.

Voor hen betekent hun nieuwe eigen gekochte woning in Waalwijk een nieuw hoofdstuk, een plek waar ze een toekomst kunnen opbouwen, terwijl ze het werk bij Nabuurs voortzetten. Ze waarderen de warme cultuur binnen het bedrijf, waar ze zich niet alleen als werknemers, maar als leden van de grotere Nabuurs-familie voelen.

Bij Nabuurs draait het niet alleen om werk. Het bedrijf is al generaties in handen van van de Nabuurs familie en die verbondenheid is voelbaar in elke interactie. Werknemers worden niet gezien als slechts collega’s, maar als waardevolle leden van de gemeenschap. Het verhaal van deze familie laat zien hoe de cultuur van Nabuurs een positieve werkomgeving creëert waarin mensen zich gehoord, gewaardeerd en gesteund voelen. Dat maakt dat ze zich met trots en toewijding willen inzetten voor de lange termijn.

Voor de jongste in het gezin biedt Nabuurs bovendien perspectieven. Hij droomt ervan om op een dag vrachtwagenchauffeur te worden en met de steun van zijn ouders én het bedrijf kan hij die ambitie waarmaken. Het geeft hem vertrouwen en hij kijkt uit naar een veelbelovende toekomst bij Nabuurs.

Het verhaal van deze familie illustreert hoe Nabuurs haar medewerkers ziet: niet alleen als krachten, maar als mensen die deel uitmaken van een grotere gemeenschap. Dit soort verhalen onderstrepen hoe belangrijk een hechte, ondersteunende werkcultuur is voor je medewerkers.