LEARNING@NABUURS: wordt de beste van jezelf

Werken bij
01 juli 2019, door werkenbijnabuurs

Learning@Nabuurs. Een digitale leeromgeving, waarin Nabuurs medewerkers zelfstandig allerlei trainingen kunnen volgen.

Zo zijn er trainingen te volgen die je nodig hebt voor je functie (denk aan Code 95 voor vrachtwagenchauffeurs). Maar daarnaast bieden we ook allerlei trainingen waarmee je jezelf kunt ontwikkelen. Omdat je het leuk vindt of omdat je de beste versie van jezelf wilt worden.

Trainingen
Op de meest uiteenlopende gebieden zijn er cursussen te volgen. We noemden de nascholing code 95 al, maar denk ook aan ‘Speak Business English’, ‘Excel’ of ‘LinkedIn voor professionals’. En iedere maand komen er nieuwe cursussen bij.

Gratis voor medewerkers, certificaat bij succesvolle afronding
Alle trainingen op Learning@Nabuurs zijn voor onze medewerkers gratis te volgen. Gewoon een kwestie van inloggen op Mijn Nabuurs. En heb je een training succesvol afgerond? Dan ontvang je een persoonlijk certificaat als bewijs daarvan!

Investeren in mensen
Binnen de logistieke dienstverlening behoort Nabuurs tot de top van Nederland. We beseffen dat onze medewerkers hier een cruciale rol in spelen. Willen we voorop blijven lopen dan is een van de belangrijkste speerpunten dat we onze mensen continu opleiden en ontwikkelen.

Talent aantrekken en behouden
Wat ons betreft is het heel simpel. Willen wij de talenten uit onze branche aantrekken en behouden? Dan moeten we niet alleen een goed salaris bieden, maar ook investeren in de work-life balance van mensen, en iedereen de mogelijkheid geven om zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Met Learning@Nabuurs introduceren we een manier om dit op een moderne manier te kunnen doen. Heel laagdrempelig, waar en wanneer ze maar willen.

Ook werken bij Nabuurs?
Zoek je een baan binnen de logistiek? Dan moet je zeker eens met Nabuurs praten. Want bij ons krijg je namelijk de tijd en ruimte voor wat echt belangrijk is. Bovendien hebben regelmatig vacatures. Voor vrachtwagenchauffeurs en teamleiders, maar bijvoorbeeld ook op kantoor en in de garage.