WerkenbijNabuurs

Nabuurs: dé specialist in food- en horecadistributie

Meer dan 20 vestigingen. Een kleine 1.000 medewerkers. En meer dan 100 miljoen euro omzet per jaar. Op het gebied van FMCG-distributie en horecadistributie hoort Nabuurs bij de grootste logistieke dienstverleners van de Benelux.

EEN ECHT FAMILIEBEDRIJF

Als familiebedrijf denken we in generaties, niet in kwartalen. Het zit in ons DNA om naar de lange termijn te kijken en duurzame, toekomstbestendige oplossingen te ontwikkelen. Dat we een familiebedrijf zijn, betekent ook dat we voor elkaar klaar staan. We behandelen een ander zoals we zelf behandeld willen worden. Als het meezit, maar ook als het even tegenzit.

DE BESTE WEG VOOR PRODUCTEN

Onze missie luidt: de beste weg vinden voor producten, in termen van kosten, service, duurzaamheid en veiligheid. Het traject dat een product aflegt tussen fabrikant en verkooppunt zien wij als een waardestroom. Door de logistieke keten op een slimme manier in te richten voegen we waarde toe, en elimineren we verspilling. Voor onze klanten leidt dit tot lagere logistieke kosten per producteenheid, een consistente basiskwaliteit en minder fijnstof- en CO2-uitstoot.

Tijd voor wat belangrijk is, verder met Nabuurs

Als je de zaken thuis goed voor elkaar hebt, dan is de kans groot dat je op je werk ook lekkerder in je vel zit. Daarom geven we jou graag de tijd en ruimte voor wat belangrijk is in jouw leven. In de vorm van een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke extraatjes. Maar bijvoorbeeld ook door samen te kijken wat er mogelijk is qua werktijden en door je volop kansen te bieden om je persoonlijk te ontwikkelen.

 

Wil jij ook verder komen met Nabuurs? Bekijk onze actuele vacatures!

Vacatures