STAGE LOPEN & OPLEIDEN BIJ NABUURS

STAGE LOPEN OF WERK EN OPLEIDING COMBINEREN

Wil je kennismaken met de logistieke wereld of jouw opleiding combineren met werken bij Nabuurs? We bekijken graag of we een stage hebben die bij jouw opleiding past. Wij bieden het hele jaar door stages, leerwerktrajecten en andere opleidingsmogelijkheden aan. Op verschillende vestigingen, in uiteenlopende vakgebieden en op allerlei niveaus.

Vrouw in vrachtwagen
LEERWERKTRAJECTEN

Volg je een MBO-opleiding? Op een aantal van onze vestigingen kun je leerwerktrajecten volgen in het kader van de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Behalve voor logistieke en technische functies bieden we ook leerwerktrajecten binnen allerlei andere vakgebieden.

Daarnaast hebben we bij Nabuurs een interne chauffeursopleiding. Als leerling-chauffeur treed je direct fulltime bij ons in dienst. Gemiddeld werk je vier dagen per week om het vak in de praktijk te leren. De overige tijd besteed je (onder onze begeleiding) aan theorie die nodig is om je papieren te halen.

Check de mogelijkheden

MEEWERKSTAGE

Erachter komen of een baan in de logistiek ook iets voor jou is? Meemaken hoe het er binnen een groot familiebedrijf aan toegaat? Tijdens een meewerkstage ga je dit onder de vleugels van een uitstekende stagebegeleider ervaren!

We hebben meewerkstages op zowel MBO-niveau (BOL) als HBO-niveau. De exacte inhoud van een meewerkstage stemmen we graag af op jouw persoonlijke leerdoelen en de eisen van jouw opleiding.

Check de mogelijkheden

AFSTUDEERSTAGES

Zit je in de afrondende fase van je HBO- of WO-opleiding? En ben je op zoek naar een interessant afstudeerproject? Kom gerust eens sparren met Nabuurs!

Het spreekt voor zich dat je bij ons aan het juiste adres bent als je een logistieke studie volgt. Maar we hebben ook regelmatig afstudeerders op het gebied van Finance, IT, Truckservice, Commercie, HR, etc. . .

Check de mogelijkheden

GOEDE BEGELEIDING, PERSPECTIEF OP EEN BAAN

Nabuurs is een erkend leerwerkbedrijf en diverse locaties hebben ervaring met het begeleiden van stagiairs. We bekijken bovendien altijd hoe we een stageperiode zo kunnen invullen dat die past bij jouw persoonlijke leerdoelen en de eisen van jouw opleiding. En blijkt de kennismaking van beide kanten te bevallen? Dan kan het zomaar gebeuren dat we je na jouw stage meteen een baan aanbieden!

Check de mogelijkheden