Nabuurs op kantoor

Tijd voor wat belangrijk is.

Verder met Nabuurs.

WERKEN IN DE LOGISTIEK BIJ NABUURS

Logistiek is een kwestie van organiseren. Om de beste weg voor producten te vinden, moet je niet alleen over het juiste materieel beschikken, maar ook je informatie- en communicatiestromen goed beheersen. Onze kantoren vormen het zenuwcentrum van onze logistieke operatie. Onze logistieke professionals, administratieve krachten, commercieel medewerkers en IT’ers zorgen ervoor dat elke schakel in dit proces optimaal functioneert, en spelen daarmee een onmisbare rol.

 

Wil jij werken in de logistiek bij dé ketenregisseur voor FMCG-distributie? Dan ben je bij Nabuurs aan het juiste adres. Met meer dan 20 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en meer dan 100 miljoen euro omzet per jaar, hoort Nabuurs tot één van de grootste logistieke dienstverleners van de Benelux. Bekijk onze openstaande vacatures voor werk in de logistiek. Zit er iets voor jou tussen? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Kom verder met Nabuurs

Als je de zaken thuis goed voor elkaar hebt, dan is de kans groot dat je op je werk ook lekkerder in je vel zit. Daarom geven we jou graag de tijd en ruimte voor wat belangrijk is in jouw leven. In de vorm van een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke extraatjes. Maar bijvoorbeeld ook door samen te kijken wat er mogelijk is qua werktijden en door je volop kansen te bieden om je persoonlijk te ontwikkelen.