BIJ NABUURS ZIT JE GOED

Neem jij ook de afslag naar Nabuurs?

Sluit je aan bij Nabuurs en groei met ons mee in een wereld waar werk niet alleen werk is, maar de optimale route.

ALLE VACATURES

Waar wil je werken?

In het magazijn

In de transport

Op het kantoor

NABUURS

Kernwaarden

Winnen

Een ‘yes, can do!’ mentaliteit. Niks meer, niks minder.

Eigenaarschap

We streven altijd naar het beste resultaat.

Familie

We zetten in op duurzame, toekomstbestendige relaties.

NABUURS

De kracht achter de logistiek

Bij Nabuurs Supply Chain Solutions stappen we samen de toekomst van logistiek binnen. Als onderdeel van ons team, ben je niet alleen een collega; je bent een belangrijke spelen in het vernieuwen van logistieke processen. We zijn voorlopers in het bedenken van slimme nieuwe methodes voor de FMCG (fast moving consumer goods)sector, waarbij alles wat je doet, bijdraagt aan iets groters.

We bieden een breed scala aan diensten aan, variërend van opslag tot vervoer en dat alles onder één dak. Dit maakt Nabuurs dé werkgever in de transport- en logistiekbranche. Je werkt niet alleen voor ons; je werkt met ons om logistiek soepeler, efficiënter en milieubewuster te maken.

Met meer dan 1000 collega’s over 21 locaties en een trotse geschiedenis sinds 1928, staat Nabuurs voor stabiliteit, groei en een stijgende omzet van bijna €100 miljoen per jaar. Elke medewerker speelt een sleutelrol in ons voortdurende succes.

Wij nodigen je uit om mee te bouwen aan onze visie voor de toekomst. Bij Nabuurs krijg je de kans om écht verschil te maken in de logistieke wereld. Ben je klaar om jouw stempel te drukken op de industrie? Ontdek onze vacatures en start jouw reis bij Nabuurs.

Collega aan het woord

WORD LID VAN DE FAMILIE

Kom werken bij Nabuurs

KOM IN CONTACT MET ONS

Designed & Powered By Jobylon