Tijd voor wat belangrijk is.

Verder met Nabuurs

WERKEN IN HET MAGAZIJN BIJ NABUURS

Nabuurs heeft ruim 200.000 vierkante meter aan eigen warehouse-oppervlak op meer dan 20 locaties in Nederland. Als magazijnmedewerker krijg je bij ons dus letterlijk de ruimte. Met name op het gebied van Fast Moving Consumer Goods voor de foodbranche, retail en horeca behoren wij tot dé specialisten binnen de Benelux. Wij lopen voorop in het ontwikkelen van warehouse-concepten, en maken gebruik van de nieuwste apparatuur. Kortom: een moderne werkomgeving, met volop toekomstperspectief.

 

Wil jij werken in het magazijn bij dé ketenregisseur voor FMCG-distributie? Dan ben je bij Nabuurs aan het juiste adres. Met meer dan 20 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en meer dan 100 miljoen euro omzet per jaar, hoort Nabuurs tot één van de grootste logistieke dienstverleners van de Benelux. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures voor werk in het magazijn. Zit er iets voor jou tussen? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Kom verder met Nabuurs

Als je de zaken thuis goed voor elkaar hebt, dan is de kans groot dat je op je werk ook lekkerder in je vel zit. Daarom geven we jou graag de tijd en ruimte voor wat belangrijk is in jouw leven. In de vorm van een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke extraatjes. Maar bijvoorbeeld ook door samen te kijken wat er mogelijk is qua werktijden en door je volop kansen te bieden om je persoonlijk te ontwikkelen.