Vrachtwagenchauffeur worden bij Nabuurs

Tijd voor wat belangrijk is.

Verder met Nabuurs.

WERKEN IN DE TRANSPORT BIJ NABUURS

Bij Nabuurs weten we wat chauffeurs in hun werk waarderen. Niet alleen een fatsoenlijk salaris en goed materieel, maar ook voldoende vrijheid. Want op de weg ben jij degene die verantwoordelijk is voor de lading. En eenmaal op bestemming ben jij degene van wie verwacht wordt dat alle goederen veilig en efficiënt worden gelost. Dus die vrijheid: die krijg je bij ons. Een chauffeur is bij Nabuurs niet degene die een lading van A naar B brengt, maar ook en vooral het visitekaartje van ons bedrijf.

 

Wil jij werken in het transport bij dé ketenregisseur voor FMCG-distributie? Dan ben je bij Nabuurs aan het juiste adres. Met meer dan 20 vestigingen, zo’n 1.000 medewerkers en meer dan 100 miljoen euro omzet per jaar, hoort Nabuurs tot één van de grootste logistieke dienstverleners van de Benelux. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures voor werk in het transport. Zit er iets voor jou tussen? Neem dan contact met ons op!

Contact opnemen

Kom verder met Nabuurs

Als je de zaken thuis goed voor elkaar hebt, dan is de kans groot dat je op je werk ook lekkerder in je vel zit. Daarom geven we jou graag de tijd en ruimte voor wat belangrijk is in jouw leven. In de vorm van een goed salaris, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke extraatjes. Maar bijvoorbeeld ook door samen te kijken wat er mogelijk is qua werktijden en door je volop kansen te bieden om je persoonlijk te ontwikkelen.